Bag illustrationer m.m. på hjemmesiden med det lidt dumme navn sidder jeg, Cecilie.

Jeg er 29 år gammel, bor på Nørrebro og laver til daglig en PhD på Metabolismecenteret på Københavns Universitet. Jeg er særligt interesseret i metabolsk og hormonel regulering, appetitregulering, ernæring og ernærings-relaterede sygdomme.

Min forkærlighed for menneskets biologi skinner somme tider igennem på denne side, men baggrunden for den er en helt anden interesse. Jeg er nemlig også meget glad for at lave pæne ting på min computer og på hobby-basis har jeg lavet illustrationer, grafik, webdesign mm. i mere end 15 år. Jeg er autodidakt og har leget mig frem til det meste jeg kan, suppleret med kurser og bøger om fx HTML, CSS og WordPress.

Jeg har tidligere haft en virksomhed, der varetog en række forskellige projekter, inkl. grafik og illustrationer, webdesign, foto og mindre videopræsentationer. Den er lukket, men jeg er stadig åben for mindre projekter. Jeg siger som regel altid ja, hvis det drejer som om videnskabelige og medicinske illustrationer! Hvis det har interesse kan jeg kontaktes på cecilie@rodebixen.dk